Assalamualaikum Dan Salam Blogger


Hai semua tahniah kerana anda membuat pilihan yang tepat kerana membuka laman saya ini atau lebih dikenali Menuju Satu Impian .
Nama saya Nur Zafirah Binti Musa dilahirkan 2/6/1987 di Hospital Jerantut dipendekkan cerita saya nie orang Jerantut Pahang.

Impian ku bukan nak jadi model atau penyanyi pun tapi sejak kecil aku sukakan populariti dan Glamour Gitu sebab itu selama 3 tahun nama FB ku dikenali dengan nama Datin Firah tapi kini FB ku dikenali Puteri Insfirah.

Kisah ini adalah kisah-kisah impian saya dari segi dugaan dan cabaran dan juga aktiviti harian saya....
Menuju satu impian hehhehee, kisah impian angan-angan dan rialiti dan azam menuju ke impian yang satu.

Pengikut

Sabtu, 23 Februari 2013

Elfirah Long Ratu Bollywood 2013


Wah Cantik Tak Inai saya...

Athirah Ridzuan
Pemenang Utama Ratu Cilik Bollywood              
Halooooo semalam pada 22/2/2013 Elfirah Long dan Kak Neo Lopah telah ikut satu Event ... Dinner bertemakan Bollywood, Ops lupa pulak gmbar diatas si cilik pemenang utama ratu bollwood tapi bukan lah thn 2013, hehehehehe......

Seronoknya semalam Elfirah dan Kak Neolopah menang acara bergambar, tapi kak Neo lopah tu bertuah sokmo...dapat hadiah cabutan bertuah...2thn berturut-turut dah....OOOO tidak.......

Kak Neolopah, Kak Maisarah Dan Elfirah Long

Jari jemari Bollywood 
Ratu-ratu Bollywood 2013
Zenith Hotel Kuantan

8 ulasan:

nea lopah berkata...

saya menang hamper...jgn jeles k yer...hahaha

Elfirah LOng berkata...

saya x jeles , cuma nak lah tau petua...sebab asyik dpt jek...oooo dah lah dpat ogawa hari tu....hahahah dengki jugak

Liza Razak berkata...

wahhh...bestnye..cantik baju sis :)

Elfirah LOng berkata...

Thanks Liza RAzak- HEheheh bukan mudah kan nak pakai baju nie kalo x de event hehehehe....

nea lopah berkata...

http://nabihahsejutarasa.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

anda di tag dlm segmen ini. hehehe

NinaAz berkata...

Wowww. Bolywood. Hihi. Btw, salam kenal dr ninaaaa ♥♥♥

Elfirah LOng berkata...

bollywood, hehehehe bkn senang nak pakai baju mcm nie hehehe...yg penting menang gambor

ros_reeza berkata...

wah..ala-ala artis bollywood gitu.. hihi.. tahniah ye menang acara bergambar :)