Assalamualaikum Dan Salam Blogger


Hai semua tahniah kerana anda membuat pilihan yang tepat kerana membuka laman saya ini atau lebih dikenali Menuju Satu Impian .
Nama saya Nur Zafirah Binti Musa dilahirkan 2/6/1987 di Hospital Jerantut dipendekkan cerita saya nie orang Jerantut Pahang.

Impian ku bukan nak jadi model atau penyanyi pun tapi sejak kecil aku sukakan populariti dan Glamour Gitu sebab itu selama 3 tahun nama FB ku dikenali dengan nama Datin Firah tapi kini FB ku dikenali Puteri Insfirah.

Kisah ini adalah kisah-kisah impian saya dari segi dugaan dan cabaran dan juga aktiviti harian saya....
Menuju satu impian hehhehee, kisah impian angan-angan dan rialiti dan azam menuju ke impian yang satu.

Pengikut

Selasa, 19 Mac 2013

Segmen: Featured Me on Bubbly


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 

18 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

thanks dear sebab sudi join, singgah sini,jenguk2 dan follow awak balik... nanti jangan lupa semak senarai peserta dan juga blogwalking yer... ^_^

nea lopah berkata...

SELAMAT BERSEGMEN! BLOGWALKING SINI JUGAK!

Mime MF berkata...

jenguk dari segmen yg sama! follow:D

Diana Azis berkata...

Salam kenal..Singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Miss Za berkata...

selamat bersegmen

Miss Za berkata...

follow sini balik yer..^_^

Dianaa berkata...

balas kunjungan :)
http://www.fatindiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Nasuha berkata...

Selama bersegmen! :)

nea lopah berkata...

jom join segmen ni

http://www.bicaramakdara.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Normi Nieza berkata...

done follow u back...singgah dr segmen yg sama..:)

fieza husain berkata...

salam perkenalan...fieza dtg melawat dri segmen yg same...peace ya (^_^*)
http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html#comment-form

Cik Aida™ berkata...

membalas kunjungan,
aida dah follow sini jugak tau #47 ^_^

http://strawberrydancokelat.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

PuanZaniff berkata...

singgah sini done follow skali..:)

Mimie Najib berkata...

assalamualaikum/salam sejahtera..
saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

follow ~
53

Nory Zoulkefle berkata...

salam ..
dari segmen yang sama...done follow..
jom singgah blog sini plak

elfekluz1921@gmail.com

wana wazm berkata...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Mia Liana berkata...

salam.. mia singgah dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Cheq Kaq berkata...

Salam perkenalan dari cheqkaq..dari segmen yg sama