Assalamualaikum Dan Salam Blogger


Hai semua tahniah kerana anda membuat pilihan yang tepat kerana membuka laman saya ini atau lebih dikenali Menuju Satu Impian .
Nama saya Nur Zafirah Binti Musa dilahirkan 2/6/1987 di Hospital Jerantut dipendekkan cerita saya nie orang Jerantut Pahang.

Impian ku bukan nak jadi model atau penyanyi pun tapi sejak kecil aku sukakan populariti dan Glamour Gitu sebab itu selama 3 tahun nama FB ku dikenali dengan nama Datin Firah tapi kini FB ku dikenali Puteri Insfirah.

Kisah ini adalah kisah-kisah impian saya dari segi dugaan dan cabaran dan juga aktiviti harian saya....
Menuju satu impian hehhehee, kisah impian angan-angan dan rialiti dan azam menuju ke impian yang satu.

Pengikut

Ahad, 24 Mac 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara




JOm ikut DI  kLIK SINI.....

1. Follow Blog Bicara Mak Dara
2. Buat entri dengan tajuk 
"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"
3. Masukkan Banner Di Atas Ke Dalam Entry dan Linkkan Ke sini 
4. Copy paste senarai penaja di bawah ke dalam entry anda itu.




Satu Giveaway, 30 Penaja, 

58 Hadiah, Siapakah Yang Bertuah?

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER 

by Mak Dara

Giveaway ini terbuka kepada semua rakan blogger (termasuk para penaja).Tarikh tutup untuk GA ini adalah pada 31hb Mac 2013. Mak Dara ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada setiap seorang dari 30 penaja yang sudi untuk sponsor hadiah hadiah yang sungguh awesome ini.. Mak benar benar terharu dengan kesudian, keikhlasan dan kesupportan anda.


Elfirah Long Pilih 3 Orang.


Pratonton

16 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

All the best Elfirah... ^_^ Salam pagi Isnin...

Normi Nieza berkata...

singgah dr segmen yg sama..gud luck..:)

cci berkata...

de segmen yg sama..

jom join GA sy lak
http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2013/03/1st-give-away-love-limited-edition-by.html

nea lopah berkata...

selamat bersegmen!!! gud luck yer. OKB elfirah!

Elfirah LOng berkata...

OKB ... x leh bla betui ...cptlah kak neolopah masuk opis, nak ajak pi cari tab hehehehehe

adzairdawati makdara berkata...

terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Anis Anisa berkata...

datang balas kunjungan.. all the best.. done follow u back ;)

Cik Amy berkata...

singgah dr segmen y sme..
followed u :)

http://fatinaimie88.blogspot.com/

Salmi Khairil berkata...

terima kasih sudi singgah n follow .. dah follow semula.. http://salmikhairil.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

sukagelak berkata...

jalan-jalan singgah sini.
dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean AJ berkata...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Seneorita Baharin berkata...

Salam kenal dear, balas kunjungan dari segmen yg sama..Good luck dear ^_________^

Hazrina Halim berkata...

singgah sarapan kat sini... =)

http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Kasih Lestari berkata...

Datang dari segmen yang sama...

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

wana wazm berkata...

dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Diari Si Froggie berkata...

Aida singgah sini dari Segmen yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow sini #63 salam kenal. :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html